
918 37 987
- Enhet:
- SINTEF Ocean AS
- Avdeling:
- Fiskeri og ny biomarin industri
- Kontorsted:
- Trondheim
Laboratorier
Publikasjoner
- Human-Inspired Haptic-Enabled Learning from Prehensile Move Demonstrations
- iPROCESS innovation - Innovative and Flexible Food Processing Technology in Norway - 2020:00981 A
- Quality of food through vision systems, bringing the future to food inspection
- Handling food with sensitivity and care, challenges for robotic grasping and manipulation
- 1st RE-food Symposium - Goa, India, Feb. 2018 - Sustainable technologies for Food processing and preservation
- CYCLE - Total utilization of raw materials in the supply chain for food with a bio-economical perspective - 2017:00859 A
- Utvikling av beste praksis for pumping av pelagisk fisk
- Identifikasjon av lakseindivider — Biometri fase 1 (SalmID)
- Automatisering i matindustrien gjennom utvikling av innovative og fleksible teknologiske løsnigner
- Automatisk singulering og kvalitetssortering i produksjonslinje for hel laks - Sluttrapport FHF-prosjekt 900847