Til hovedinnhold
Norsk English

Student i SINTEF

SINTEF tilbyr sommerjobber, stipend og masterstudenter deltakelse i våre prosjekter.

I SINTEF er det gode muligheter for faglig vekst og personlig utvikling. Vi samarbeider tett med både NTNU og Universitetet i Oslo.

Som student kan du søke på mange sommerjobber hvert år. En sommerjobb vil gi deg et godt og realistisk bilde av SINTEF som framtidig arbeidsplass og de karrieremulighetene som finnes. Sammen med andre studenter vil du bli en del av Sommer i SINTEF der du vil møte andre sommerforskere på felles arrangementer.

Vi har opprettet SINTEF-stipendet, for deg som ønsker å søke støtte til et studieprosjekt eller studieopphold i din mastergradsutdanning.

Vi kan også tilby masterstudenter deltakelse i våre prosjekter. Vi ber da om at du henvender deg direkte til kontaktpersonen for fagområdet du er spesielt interessert i. 

Video: Sommerforsker i SINTEF

Video: Sommerforsker i SINTEF

Sommerjobb

Hos oss kan du som student søke på ledige sommerjobber hvert år. En sommerjobb vil gi deg et godt og realistisk bilde av SINTEF som framtidig arbeidsplass og de karrieremulighetene som finnes. Sammen med andre studenter vil du bli en del av Sommer i SINTEF der du vil møte andre sommerforskere på felles arrangementer.

Stipend

SINTEF-stipendet

Med SINTEF-stipendet ønsker vi å bidra til en sterk relasjon mellom studenter og SINTEF.
Stipendets formål er å gi finansiell støtte til masterstudenter i deres gjennomføring av prosjekter, studieopphold o.l.

Bilde

Masterstudenter

Hvert år tilbyr vi også masterstudenter å delta i våre prosjekter. 

Se tilgjengelige masteroppgaver fra SINTEF Digital her.

EnergiTrainee

SINTEF Energi, BKK, Statnett, Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE), Lnett, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) og Fornybar Norge har i samarbeid etablert en EnergiTrainee-ordning innen nettvirksomheten.

EnergiTraineene engasjeres for en periode på to år. I løpet av denne perioden inngår 3 opphold, hver på ca 8 måneder. Disse tre oppholdene gir innblikk i nettbransjen fra tre ulike sider; forskning, nettselskap og myndighetsorgan/bransjeorganisasjon. Ett av oppholdene vil være hos SINTEF Energi (forskningsorganisasjon), ett hos Statnett, Lnett eller BKK (nettselskaper) og ett hos NVE, Fornybar Norge eller DSB (myndighetsorganer/bransjeorganisasjon).

EnergiTrainee
EnergiTrainee

Les også

Ung i SINTEF

Ung i SINTEF

Ung i SINTEF (UiS) er et faglig og sosialt nettverk for unge og nye medarbeidere i SINTEF.

Young European Associated Researchers

Young European Associated Researchers

YEAR, the network of Young European Associated Researchers, brings together young researchers from an increasing number of European research institutes looking for professional trainings and workshops.

Logoer/Awards Attraktiv arbeidgiver