Til hovedinnhold
Norsk English
Institutt

SINTEF Digital


Vi leverer fremtidens digitale samfunn

I 70 år har SINTEF Digital levert banebrytende produkter og teknologier. Fra den første norskbygde datamaskinen til kunstig intelligens og verdensledende 3D-kameraer til industrien. Vår forskning har gitt Norge GSM-teknologien og bidratt til flerfaseteknologien som brakte oljen til land. Vi har kunnskapen om hvordan digital transformasjon kan styrke næringslivet og det offentlige, og vi leverer de beste løsningene til helsesektoren. Det unike mangfoldet i kunnskapen vår gir kundene våre forskning som styrker dem i både det nasjonale og globale markedet.

Vår forskning og innovasjon hjelper samfunnet. Også i fremtiden vil vi bidra slik at mulighetene som skapes av digitalisering og digital transformasjon kommer alle til gode.

Oversikt over alle faggrupper i SINTEF Digital

Nyheter

Kongelig besøk til MiNaLab

Kongelig besøk til MiNaLab

Det danske kongeparet, det norske kronprinsparet og fem statsråder fra Norge og Danmark besøkte UiO og SINTEFs MiNaLab og Oslo Science City p�� det danske kongeparets første statsbesøk som Konge og Dronning av Danmark.

Avdelinger i SINTEF Digital

Utvalgte prosjekter

Airspector: Baneplanlegging for 3D inspeksjon med drone

Airspector: Baneplanlegging for 3D inspeksjon med drone

Start:
Slutt:

I Airspector bygger vi verktøy for baneplanlegging og simulering av inspeksjonsoppdrag ved hjelp av autonome droner. Målet vårt er å gjøre det enkelt å planlegge effektive og sikre dronebaner for å inspisere en vilkårlig 3D-modell, for å inspisere et...

GHOST DigiT

GHOST DigiT

Start:
Slutt:

Dette prosjektet har som mål å utvikle digitale løsninger som fremmer geotermisk varmelagring som en miljøvennlig, skalerbar energilagringsmetode.

Om SINTEF Digital