Til hovedinnhold
Norsk English
Institutt

SINTEF Digital


Vi leverer fremtidens digitale samfunn

I 70 år har SINTEF Digital levert banebrytende produkter og teknologier. Fra den første norskbygde datamaskinen til kunstig intelligens og verdensledende 3D-kameraer til industrien. Vår forskning har gitt Norge GSM-teknologien og bidratt til flerfaseteknologien som brakte oljen til land. Vi har kunnskapen om hvordan digital transformasjon kan styrke næringslivet og det offentlige, og vi leverer de beste løsningene til helsesektoren. Det unike mangfoldet i kunnskapen vår gir kundene våre forskning som styrker dem i både det nasjonale og globale markedet.

Vår forskning og innovasjon hjelper samfunnet. Også i fremtiden vil vi bidra slik at mulighetene som skapes av digitalisering og digital transformasjon kommer alle til gode.

Oversikt over alle faggrupper i SINTEF Digital

Nyheter

Norge må våge å satse på avansert teknologi

Norge må våge å satse på avansert teknologi

Det hevdes at Europa ikke er gode på teknologi, sammenliknet med USA, Kina og Taiwan. Det stemmer ikke, ble det sagt under åpningen av konferansen «The Sensor Decade». Paneldeltakerne var enige om at Norge nå må tørre å ta risiko og investere for å...

Sensor avslører når jordbæra er best

Sensor avslører når jordbæra er best

Mens jordbærbonden sover, kjører en robot rundt og skanner alle bærene. Neste morgen forteller roboten hvor søte jordbærene er – og når det er lurt å plukke dem.

Avdelinger i SINTEF Digital

Utvalgte prosjekter

Airspector: Baneplanlegging for 3D inspeksjon med drone

Airspector: Baneplanlegging for 3D inspeksjon med drone

Start:
Slutt:

I Airspector bygger vi verktøy for baneplanlegging og simulering av inspeksjonsoppdrag ved hjelp av autonome droner. Målet vårt er å gjøre det enkelt å planlegge effektive og sikre dronebaner for å inspisere en vilkårlig 3D-modell, for å inspisere et...

GHOST DigiT

GHOST DigiT

Start:
Slutt:

Dette prosjektet har som mål å utvikle digitale løsninger som fremmer geotermisk varmelagring som en miljøvennlig, skalerbar energilagringsmetode.

Om SINTEF Digital