Til hovedinnhold
Norsk English

Sure2Coat

Prosjektet Sure2Coat vil demonstrere fordelen av overflatebehandlinger med hensyn til korrosjonsbeskyttelse og forbedrede varmeoverføringsegenskaper.

Kontaktperson

Prosjektet Sure2Coat vil gi et betydelig bidrag til den dobbelte digitaliserte og bærekraftige overgangen og en økt konkurranseevne til europeiske produksjonsbedrifter som stimulerer nye innovasjonsøkosystemer ved å utvikle og integrere bærekraftige overflatebehandlinger for komplekse formkomponenter for transsektoriell industriell innovasjon.

Konseptet for Sure2Coat er å utvikle og integrere nye eller optimaliserte ST-metoder (overflatebehandlinger og belegg) i produksjonslinjer (TO1), og demonstrert gjennom 3 brukstilfeller (TO3 og TO4). Resultatene vil gi betydelige bidrag til den europeiske produksjonsindustrien og EUs vekststrategi (TO5). Gjennom de respektive brukssakene vil Sure2Coat demonstrere sluttbrukerens reduksjon av energibruk og redusert energi- og materialforbruk, CO2-utslipp og forurensning under produksjon.

Prosjektperiode: 2023 - 2025
Totalbudsjett: 5,9 M€
Finansieringskilde: Den europeiske union

Suksessen til Sure2Coat er basert på samarbeidet mellom 12 industri- og forskningspartnere fra 7 europeiske land. De involverte partnerne vil samarbeide om ulike oppgaver, fra optimalisering og utvikling av teknologier, til kommunikasjon, formidling og utnyttelse av resultater.

Partnere

For mer informasjon om Sure2Coat-prosjektet, se nettsiden

Nøkkeltall

Prosjektvarighet

2023 - 2025