Til hovedinnhold
Norsk English

RightFish

Partnere


Prosjektkonsortiet består av eksperter innen design og utvikling av kommersielle fiskeredskaper fra både forskning og industri. Prosjektet er koordinert av Danmarks Tekniske universitet, Institutt for Akvatiske Ressourcer (DTU Aqua), som samarbeider med SINTEF Ocean, Hampiðjan og National Research Council – Institute of Marine Biological Resources and Biotechnologies (CNR-IRBIM) fra Italia. RightFish mottar transnasjonal finansiering fra BlueBio ERA-NET Cofund (Horizon 2020 Project no 817992) og Norges Forskningsråd.

DTU logo

DTU Aqua

DTU Aqua er en del av Danmarks Tekniske Universitet, og driver med forskning, rådgivning, utdanning innovasjon innenfor bærekraftig utnyttelse og forvaltning av akvatiske ressurser og økosystemer. 

SINTEF logo

SINTEF Ocean

SINTEF Ocean har hovedkontorer i Trondheim, og driver med forskning og innovasjon i havrommet for nasjonale og internasjonale industrier. De er en av verdens ledende miljøer innen marin miljøteknologi. 

CNR logo

CNR

CNR er det største offentlige forskningsinstituttet i Italia. Målet deres er å fremme innovasjon og konkurransedyktigheten til det nasjonale industrielle systemet, promotere internasjonalisering, forsyne offentlige og private instanser med teknologier og løsninger, gi råd til myndighetene og ande offentlige organ og å bidra til kvalifisering av menneskelige ressurser.

Hampiðjan logo

Hampiðjan

Hampiðjan er en internasjonal trålutvikler med hovedkontorer i Reykjavik, Island, og som har blitt verdensledende innen å utvikle, produsere og vedlikeholde tråler og ringnot. De siste 30 årene har det utvidet til å inkludere offshorenæringer og oljeindustrien ved å utvikle banebrytende produkter og løsninger.