Prosjekter
Kontaktperson, prosjekter
Laboratorier
Kontaktperson, laboratorier
Fagområder
Kontaktperson, fagområder
Ekspertise
Kontaktperson, ekspertise
Publikasjoner
- Kuldelagring ved Pelagia - Oppsummering av aktiviteter og resultater
- Kartlegging og optimalisering av industrielle konsepter for refresh-produkter av hvitfisk - Refresh Les publikasjonen
- The effect of freeze-chilling on quality changes of cod loins (Gadus morhua) during chilled storage Les publikasjonen
- Industrial methods of freezing, thawing and subsequent chilled storage of whitefish
- Freeze-chilling of whitefish: Effects of capture, on-board processing, freezing, frozen storage, thawing, and subsequent chilled storage—a review Les publikasjonen
- Utilization of egg-laying hens (Gallus Gallus domesticus) for production of ingredients for human consumption and animal feed Les publikasjonen
- iPROCESS innovation - Innovative and Flexible Food Processing Technology in Norway - 2020:00981 A Les publikasjonen
- SINTEF Mat og Agri, konsernsatsning 2020. Råstoff fra hav, land og skog til produkt og marked
- Dissemination and communication of the new competence, knowledge and results developed within iProcess. A summary.
- BIOCYCLES-Hvordan kan et lite krepsdyr bidra til økt ressursutnyttelse og bærekraft i biobaserte næringer?