Til hovedinnhold
Norsk English

Sommerjobber i SINTEF Industri

Vi ønsker å tilby unge, flinke studenter mulighet til å tilbringe sommeren hos oss i SINTEF Industri. Har du relevant fagbakgrunn kan du få mulighet til å løse interessante og industrinære problemstillinger som kan brukes i prosjekt- og masteroppgaver og gi nyttig arbeidserfaring. Vi tilbyr en unik mulighet for studenter som ønsker å bidra til å realisere grønn omstilling og overgangen til et mer bærekraftig samfunn.

Kontaktperson

Vil du løse samfunnsutfordringer i sommer?

Vi tilbyr nå en unik mulighet for studenter som ønsker å bidra til å realisere grønn omstilling og overgangen til et mer bærekraftig samfunn. Vi tilbyr flere sommerjobber for studenter og vil sette dere sammen i flerfaglige team som skal jobbe sammen med problemstillinger vi for tiden jobber med å løse for norsk næringsliv.

Arbeidssted: Trondheim, Bergen, Oslo, Mo i Rana eller Porsgrunn

Se alle sommerjobber i SINTEF Industri

Søknadsfrist: 8. april 2022

Søk sommerjobb innen følgende fagområder:

 

Noen glimt fra sommerjobber i Industri 2021

Forskningsdirektør i SINTEF Industri Jack Ødegård

Forskningsdirektør i SINTEF Industri Jack Ødegård

Verdikjeden til batterier - Ragnhild Reite

Verdikjeden til batterier - Ragnhild Reite

Industriell bioteknologi - Lise Klaksvik og Ingrid Vikan Sjurgard

Industriell bioteknologi - Lise Klaksvik og Ingrid Vikan Sjurgard

Energilagringssystemer til offshore vindkraft - Eline Nybråten

Energilagringssystemer til offshore vindkraft - Eline Nybråten

Resultater og saker fra sommerjobber i SINTEF Industri

Løser samfunnsutfordringer i sommerjobben

Løser samfunnsutfordringer i sommerjobben

Rekordmange søkte seg til sommerjobbprogrammet i SINTEF Industri i 2021. Blant mer enn 300 søknader ble 27 studenter plukket ut til å arbeide med problemstillinger SINTEF Industri jobber med å løse for norsk og europeisk næringsliv.

Leveranser fra Grønne bærekraftige sommerjobber 2018

Leveranser fra Grønne bærekraftige sommerjobber 2018

Studentene har arbeidet med fire forskjellige oppgaver i år og levert rapport for: System for on-line måling og karakterisering av diffuse utslipp (Mo i Rana/Helgeland), gjenvinning fra industrielle overskuddsmasser (Mo i Rana/Helgeland...

Leveranser fra Grønne bærekraftige sommerjobber 2019

Leveranser fra Grønne bærekraftige sommerjobber 2019

I år har ni studenter fra NTNU i Trondheim arbeidet med 7 ulike oppgaver som flere bedrifter og det offentlige samarbeider om. Oppgavene har tema digitalisering/automatisering, optimalisering av energisystemer, utvikling av KPIer for bærekraftig...

Spennende resultater i SINTEFs grønne sommerjobbprogram

Spennende resultater i SINTEFs grønne sommerjobbprogram

SINTEFs sommerjobbprosjekt har gitt industrien nyttige innspill til nyskapende, grønn innovasjon, samtidig som studentene i programmet har fått innblikk i de mange jobbmulighetene i industrien, helt i tråd med målet satt før oppstart

Informasjon til søkere

Hvert år utlyses en rekke sommerjobber. Hos oss vil sommerstudentene samarbeide, både med andre studenter og SINTEF-forskere, om å løse aktuelle problemstillinger for norsk næringsliv. 

Kort om SINTEF Industri

SINTEF Industri, med våre 500+ medarbeidere, er SINTEF-konsernets største institutt. Vi legger grunnlaget for fremtidens bærekraftige industri. Vi jobber med materialer, teknologier, prosesser og modeller som skal sette fart på grønn omstilling av norsk og europeisk næringsliv, gi oss nye medisiner, hjelpe verden å opprettholde levestandarden med lavere forbruk av energi og materialer og mye mer.

Arbeidssted

SINTEF Industri har forskere i Trondheim, Oslo, Mo i Rana og Porsgrunn. Studentene vil få arbeidssted i Trondheim eller Oslo. Bor du i nærheten av våre kontorer i Mo i Rana eller Herøya så kan det være et alternativ å arbeide derfra etter nærmere avtale. SINTEF kan være behjelpelig med å skaffe hybel. Ta sjansen og søk sommerjobb på et nytt sted i sommer!

Faglig bakgrunn og studieløp

Vi ønsker studenter med ulik faglig bakgrunn som kan relateres til til de faglige miljøene i SINTEF Industri. Du som søker bør ha nådd 4. året i
studieløpet ditt.

Eksempler på faglig bakgrunn som kan være av interesse*:

  • Material- og prosessteknologi
  • Bioteknologi
  • Energi og miljø
  • Undergrunn- og petroleumsteknologi
  • IT/data
  • Kybernetikk og robotikk
  • Industriell økologi/industriell økonomi
  • Innovasjon og entreprenørskap

*disse temaene kan endre seg til neste utlysning/tilpasses for å være høyaktuell for norsk industri og næringsliv.

Faglig veileder og bedriftkontakt

Du som får tilbud om sommerjobb i SINTEF Industri vil få tildelt en egen veileder. De fleste studentene vil også bli satt i kontakt med aktuelle bedriftskunder.