Til hovedinnhold

Cecilie Salomonsen

Master of science

Cecilie Salomonsen

Master of science

Cecilie Salomonsen
Telefon: 920 12 817
E-post:
Avdeling: Sjømatteknologi
Kontorsted: Trondheim

Publikasjoner og ansvarsområder

Publikasjon
https://www.sintef.no/publikasjoner/publikasjon/?pubid=1851121

Forfattere Guro Møen Tveit Cecilie Salomonsen Ekrem Misimi Aleksander Lillienskiold Kirsti Greiff Marit Aursand Magali Courtade Alexandre Krupa Petter Vejle Andersen Jens Petter Wold Maitri Thakur Pieter Verboven Morten Lind Heidi Carin Dreyer Jørn Vatn Ragnar Tveterås Hilde Ness Sandvold Marianne Fon
År 2020
Type Rapport
Publikasjon
https://www.sintef.no/publikasjoner/publikasjon/?pubid=1739169

Main objective Develop novel concepts and methods for flexible and sustainable food processing in Norway – that are to cope with small volume series and high biological variation of the existing raw materials – to enable increased raw material utilization for food pro-ducts and to increase profitab...

Forfattere Guro Møen Tveit Cecilie Salomonsen Ekrem Misimi Marit Aursand Aleksander Eilertsen Magali Courtade
År 2019
Type Rapport
Publikasjon
https://www.sintef.no/publikasjoner/publikasjon/?pubid=1771313

Dette prosjektet dokumenterer ytelsen hos en state of the art filetlinje for hvitfisk i forhold til en standard filetlinje. Dette er verdifull informasjon for filetnæringen i prosessen med å utvikle kostnadseffektive og lønnsomme fabrikker som produserer kvalitetsmessig stabile produkter. Lerøy Norw...

Forfattere Harry Westavik Silje Kristoffersen Tatiana Nikolaevna Ageeva Morten Steen Bondø Gustav Martinsen Cecilie Salomonsen Erlend Indergård
År 2018
Type Rapport
Publikasjon
https://www.sintef.no/publikasjoner/publikasjon/?pubid=1625759

Designing in a circular economy To start designing within a new economic framework, some tools and methods is needed to get started. This report gives an overview for a designer what circular economy is and which tools, methods and capabilities that are useful within circular design. This repo...

Forfattere Cecilie Salomonsen
År 2018
Type Rapport
Publikasjon
https://www.sintef.no/publikasjoner/publikasjon/?pubid=1357744

Purpose Practically all salmon fillets produced in Norway are trimmed clean of unwanted fat, bone remnants and other defects according to customer requirements. In today’s modern salmon-processing plants, the trimming operation is performed by a combination of automated trimming machines and ma...