Til hovedinnhold
Norsk English

Webinar: Én fiskeart – én fasit? Felles forståelse av spiselig andel og omregningsfaktorer i sjømatnæringen

Ulike tolkninger av spiselig andel og omregningsfaktorer gjør det vanskelig å sammenligne tall, dokumentere klimafotavtrykk og beregne matsvinn på en troverdig måte.

Informasjon

Sted
Teams
Start
Legg til i kalender
Slutt
Påmeldingsfrist
Meld deg på her

 Det er et behov å skape større enighet rundt begrepet samt opprette et bedre tallgrunnlag som i større grad speiler realiteten i industrien.

FHF-prosjektet Analyse av spiselig andel av fisk og kartlegging av mengder norsk restråstoff eksportert med hovedprodukt (prosjektnummer 902035) har som mål å utvikle en felles veileder og tallgrunnlag som hele næringen kan stille seg bak.

SINTEF Ocean inviterer til dialog om ta og ha en mulighet for næringen å påvirke veien videre.

Program

  • Bakgrunn og tidligere arbeid – Magnus Stoud Myhre, SINTEF Ocean 
  • Hva legger man inn i begrepet spiselig andel? – Shraddha Mehta, SINTEF Ocean
  • Spørsmål og diskusjon 

Kontaktpersoner