Prosjekter
Flere publikasjoner
- Environmental impact of Norwegian food and beverages: compilation of a life cycle assessment food database Les publikasjonen
- Can higher resource utilization be achieved in demersal fish supply chains? Status and challenges from Iceland and Norway
- Greenhouse gas emission reduction opportunities for the Norwegian salmon farming sector - can they outweigh growth?
- Environmental impacts of emerging salmon aquaculture technologies
- Påvirkning på klima, miljø og natur fra forskjellige produksjonsformer for laks
- Faglig sluttrapport Overordnet vurdering av bærekraft av produksjon av laks i 2050.
- Tilgang på fornybar energi for sjømatnæringen fram mot 2040 Hovedfunn og konklusjoner fra EnerSea-prosjektet (FHF-901866)
- Alternative energikilder og -bærere i sjømatnæringen - Delrapport 3 i EnerSea - Tilgang på fornybar energi for sjømatnæringen fram mot 2040
- The economic role of plastic – A Norwegian perspective
- Regulering og utvikling av fremtidens havbruksproduksjon - Scenarier for 2050
Annen formidling
- Exploring How AI Can Fill Data Gaps for Better Decision Making on Plastics Governance
- Is access to data a barrier to achieving sustainability in the plastic value chain?
- Sustainability assessment of novel salmon production technologies in Norway
- Greenhouse gas emissions in the Norwegian Food Sector using different approaches
- Greenhouse gas emissions in the Norwegian Food Sector using different approaches
- Barriers in achieving sustainability in seafood value chains: Is consumer preference a barrier too?
- Lakseoppdrett i 2050: Hvor bærekraftig blir framtidens produksjonsformer og teknologi?
- 'Sustainability performance of Norwegian food systems: Current status and future perspectives'
- Scenarier for lavutslipps havbruksnæringen
- Hvordan sikre bærekraftig vekst i norsk lakseoppdrett?