Aleksander Lillienskiold
Forsker
Aleksander Lillienskiold
Forsker
Publikasjoner og ansvarsområder
iPROCESS innovation - Innovative and Flexible Food Processing Technology in Norway - 2020:00981 A
Quality of food through vision systems, bringing the future to food inspection
Handling food with sensitivity and care, challenges for robotic grasping and manipulation
1st RE-food Symposium - Goa, India, Feb. 2018 - Sustainable technologies for Food processing and preservation
There is an urgent need to provide food and feed ingredients for the growing world population while tackling the problem of food loss at a global scale at the same time. Solutions for reducing food loss and strengthening the bio-economy were in main focus areas for the first symposium arranged...
CYCLE - Total utilization of raw materials in the supply chain for food with a bio-economical perspective - 2017:00859 A
The CYCLE project aims to achieve total utilization of raw material from fish, chicken and vegetables. This will be carried out by means of the development of new bioprocesses and technological solutions, combined with assessments of socio-economic challenges focusing on sustainability. The...
Utvikling av beste praksis for pumping av pelagisk fisk
Hensikten med prosjektet har vært å klarlegge og komme med anbefalinger for forbedringsområder for pumping- og overpumping av makrell basert på tidligere gjennomførte prosjekter, tilgjengelig litteratur og følgende aktiviteter. • Laboriatorieforsøk for å relatere slag- og klemskader (målt i...
Identifikasjon av lakseindivider — Biometri fase 1 (SalmID)
I lakseindustrien er fleksibilitet svært viktig for å kunne levere et mangfold av produkter til konsumentene, på en effektiv og lønnsom måte. På samme tid ønskes det å utnytte råvaren (fisken) på den beste og mest optimale måten for mest mulig høykvalitets produkter som kan gå til forbrukeren...
Automatisering i matindustrien gjennom utvikling av innovative og fleksible teknologiske løsnigner
Automatisk singulering og kvalitetssortering i produksjonslinje for hel laks - Sluttrapport FHF-prosjekt 900847
Prosjektet startet i 2013 med målsettingen; å utvikle konsept for automatisk singulering, orientering og sortering av hel laks basert på ytre kvalitetsparametere. Konseptene som utvikles i dette prosjektet skal sannsynliggjøre at arbeidsoppgavene kan automatiseres i industriell skala. Prosjektet...