Til hovedinnhold

Kurspakke i systematisk forbedring for mat- og drikkeindustrien

Kurspakke i systematisk forbedring for mat- og drikkeindustrien

Målnedbryting

413 70 442

Lær hvordan du kan bygge en struktur og kultur for å realisere virksomhetens strategier ved hjelp av målnedbryting. Velkommen til gratis kurs med SINTEF.

Påmelding

Kurset holdes 03.09.21 og 16.09.21 fra 08:00 til 16:00.

MELD DEG PÅ KURS

Hvorfor akkurat dette kurset?

Det er sentralt at det finnes definerte mål på alle nivåer i din bedrift.

I dette kurset vil du lære å bruke et leanverktøy som heter Hoshin Kanri. Verktøyet er effektivt for å bygge samsyn, skape konsensus og treffe beslutninger i fellesskap for å realisere bedriftens strategier.

Pris

Kursene tilbys gratis på bakgrunn av bransjeprogrammet for mat og drikkevareindustrien.

Målgruppe 

Kurset er rettet mot ledere og sentrale støtteressurser og gjerne i samspill med tillitsvalgte. 

Tidspunkt

Kurset holdes 03.09.21 (08:00 til 16:00) og 16.09.21 (08:00 til 12:00).

Praktisk informasjon

  • Varighet: 1 dag kurs  + ½ dag oppfølging. Alt gjennomføres digitalt via Teams.
  • Antall deltagere: 30 personer.
  • Relevant kursmateriell som presentasjoner, maler og skjemaer er inkludert og oversendes elektronisk.

Forberedelser

I forkant av kurset sendes det ut informasjon om hva som bør tenkes på og eventuelt forberedes frem mot kurset. Dette med tanke på å få best mulig utbytte av gruppeoppgavene, under og i etterkant av kurset.

Hoshin Kanri (tinified).png