Til hovedinnhold

Digitale lean-kurs for mat- og drikkevareindustrien

Digitale lean-kurs for mat- og drikkevareindustrien

413 70 442

Gjennom bransjeprogrammet for mat og drikkevareindustrien tilbys nå en ny runde med de populære digitale kursene innen systematisk forbedringsarbeid. Kursene er gratis og gjennomføres digitalt kombinert med praktisk arbeid ute i din bedrift.

Kursportefølje

Påmelding

2021-kursene er gjennomførte, vennligst meld deg på 2022-kursene.

MELD DEG PÅ KURS

Digitale kurs for mat- og drikkevareindustrien

Om lean-kursene

Gjennom bransjeprogrammet for mat- og drikkevareindustrien tilbyr SINTEF kurs innen systematisk forbedringsarbeid. 

Dette er etablerte kurs som er gjennomprøvde hos store og små kunder fra ulike bransjer. Kursene har da vært kjørt som enten åpne eller bedriftsinterne kurs ute hos kunde med svært gode tilbakemeldinger. Kursene vi nå tilbyr er tilpasset for digital gjennomføring.

Målgruppen for disse kursene er ansatte, permitterte og arbeidsledige i mat- og drikkevareindustrien i Norge.

Generell praktisk informasjon:

  • Kursene kjøres i perioden april 2021 ut september 2021.
  • Kursene er nettbaserte, og påmeldte deltagere mottar en møteinnkalling til kurset via Teams.
  • Det vil være mulighet for deltagerne å kommentere eller stille spørsmål via chat.
  • Relevant kursmateriell for hvert kurs er inkludert og oversendes til mailadressen som registreres ved påmelding.

Om kursholderne

Knut Sandbakken er seniorrådgiver med 20 års erfaring med opplæring og implementering av lean i ulike typer bransjer og organisasjoner.

Mette Holmriis Brøgger er rådgiver med 5 års erfaring innen implementering av lean på strategisk, taktisk og operativt nivå i en større produksjonsbedrift.

Helge Totland er seniorrådgiver med 12 års erfaring innen lean og kvalitetsledelse i vareproduserende og oljeindustri.

Linda Perez Johannessen er ingeniør med 9 års erfaring innen vareproduserende industri.