Til hovedinnhold
Norsk English

RINVE-webinar: Behov og erfaringer med bruk av maskinlæring og droner for deteksjon av potensielt fallende objekter i industrien

RINVE-nettverket, i samarbeid med EU-prosjektet RIMA  og EU-nettverket NAINE, inviterer til webinar. Tema for webinaret er "Behov og erfaringer med bruk av maskinlæring og droner for deteksjon av potensielt fallende objekter i industrien".

Informasjon

Sted
Webinar (online)
Start
Legg til i kalender
Slutt
Påmeldingsfrist

Arrangementet er åpent for RINVE-medlemmer og andre. Medlemmer i RINVE, som står på RINVEs nyhetsbrevliste, får tilsendt påloggingsinfo automatisk og trenger derfor ikke å benytte seg av påmeldingsskjemaet for å delta.

RINVE er et nasjonalt nettverk for robotikk og automatisering innen inspeksjon og vedlikehold. RINVE har som mål å bidra til at medlemmene kan kapitalisere på de mulighetene som ligger i nasjonale og internasjonale markeder for robotikk og automatisering i inspeksjon og vedlikehold. Et viktig moment i dette er RINVEs målsetning om å mobilisere til økt og vellykket norsk deltakelse i EU-søknader innen inspeksjons- og vedlikeholdsrobotikk som strategisk satsningsområde for robotikk i EU.

Agenda

  1. Velkommen og kort om nyheter (Aksel A. Transeth og Martine A. Mahlum, SINTEF)
  2. Info om relevante EU-utlysninger (Lene L. Johansen og Isolde Edvardsen, SINTEF)
  3. Utfordringer med potensielt fallende objekter i O&G-industrien (Håkon H. Ferkingstad, Gassco)
  4. Deteksjonssystem med droner og maskinlæring for potensielt fallende objekter i prosessanlegg og innen bygg og anlegg (Torbjørn Bratland og Eirik W. Haug, Bouvet)
  5. Spørsmålsrunde
  6. Avslutning (SINTEF)

Vel møtt!

Spørsmål? Kontakt oss gjerne på

Webinaret arrangeres som et samarbeid mellom RINVE-nettverket, NAINE-nettverket, og RIMA-nettverket. Formidling ifm webinar gjøres i samarbeid med Arctic Cluster Team


RINVE-nettverket og NAINE-nettverket er begge finansiert av Norges Forskningsråd (henholdsvis prosjektnummer 328799 og 328788) og RIMA-prosjektet er finansiert av EU (824990).

Foto: SINTEF

Kontaktperson