Ekspertise
Kontaktperson, ekspertise
Publikasjoner
- OPTIROOT – Optimization of produce quality and storage conditions to reduce loss during long-term storage of root vegetables in Norway – mapping of stores
- Current Status and Future Outlook of Refrigeration Systems Employed in Norwegian Vegetable Storages
- Mobile abattoir and refrigeration tunnel for laying hens
- OPTIROT - Optimalisering av råvarer og teknikk for bedre kvalitet og redusert svinn under lagring av rotgrønnsaker. Les publikasjonen
- Salting of mackerel fillets in refrigerated brine
- Industrial storage of root vegetables: Energy and quality aspects of existing cold-storages Les publikasjonen
- Live transport of Norway lobster with mobile RSW system for an international market
- Evaluering av levendelagrinstanker om bord. Lukket rapport 2019:00553
- Traceability of hides through the supply chain - Norilia Hide Case Les publikasjonen
- Pilotprosjekt; Filét i Norge, en videreføring. Evaluering av en "state of the art" hvitfisk filetlinje Les publikasjonen
Annen formidling
- Lagringsprosjekt Potetfrit -Hvilke erfaringer/registreringer ble gjort -Hvilke punkter må vi ta med for å lykkes med lagring?
- Foreløpige resultater fra lagringsforsøk i POTETFRIT-prosjektet Les publikasjonen
- OPTIROOT - Optimization of produce quality and storage conditions to reduce loss during long-term storage of root vegetables in Norway ' mapping of stores
- Industrial storage of potatoes for fried products: Temperatures, air-distribution, weightloss and formation of acrylamide
- Lagring av industripoteter til fritering -ulike lagringssystemer, tekniske spesifikasjoner
- Klima registreringer og kvalitetsregistreringer på produsentlagre i Potetfrit
- Effect of cold storage, reconditioning and CO2 on sugar levels and acrylamide in different varieties of processing potatoes
- Kuldebransjens bidrag til fremtidens miljø- og klimanøytrale matprosessering
- Short-term controlled atmosphere storage of an early ripening apple cultivar – a mean to prolong sale period?
- Short-term controlled atmosphere storage of an early ripening apple cultivar- a mean to prolong sale period?