Til hovedinnhold

Workshop Utviklingsarena Bærekraft

Workshop Utviklingsarena Bærekraft

Sammen med NCE Manufacturing ønsker SINTEF Manufacturing å starte Utviklingsarena Bærekraft med å invitere til workshop: Hvordan skal Innlandets vareproduserende industri hevde i en bærekraftig fremtid?

Du finner påmeldingsskjema nederst på siden.

Sted
Konferansesalen i Katapulten, Raufoss og via teams
Adresse
Manufacturing Technology Norwegian Catapult Centre
Start
23.10.2020 10.30 Legg til i kalender
Slutt
23.10.2020 13.30
Påmeldingsfrist
20.10.2020 23.00

Målgruppe: 
Møtet er beregnet for ansatte i utviklingsavdeling, innkjøp, produksjonsledere og ledere.

Gjennom "European Green Deal" skal bærekraftperspektivet ivaretas i all videre politikkutforming i EU, på tvers av alle områder. Det strategiske arbeidet er også godt i gang nasjonalt, senest representert gjennom Regjeringas strategi for sirkulærøkonomi. FNs 17 bærekraftsmål vil sette spillereglene for morgendagens marked, og vinnerbedriftene er de som tar det grønne skiftet på alvor og jobber konkret med måloppnåelse av bærekraftsmålene. 

Vi ønsker å legge opp til et fysisk arrangement slik at vi blir kjent. Vi anbefaler derfor at så mange som mulig deltar fysisk for lettere bygge nettverk på tvers av bedrifter og deltakelse i gruppearbeid. Med et smittevernvennlig oppsett har vi plass til maks 70 pers i Katapulten. Hvis du er syk eller har vært i røde områder/land de siste 10 dager er du velkommen til å følge med via teams. Gjennomføring av det fysiske arrangementet gjøres etter FHI og SINTEFs retningslinjer for smittevern.

Om prosjektet: 
Utviklingsarena Bærekraft er et samarbeidsprosjekt mellom SINTEF Manufacturing og NCE Manufacturing for å sammen utvikle vår kompetanse innen materialteknologi, sirkulærøkonomi og lean/digitalisering. Målet er å finne fram til nye prosjektmuligheter som gjør at vi sammen, på tvers av bedrifter, jobber for å nå FNs bærekraftsmål.

Program:

  • 10.30: Lunsj
  • 11.00: Innlegg (inkl.pauser)
  • 12.30: Kaffepause
  • 12.45: Gruppearbeid
  • 13.15: Oppsummering

 

413 70 442

Påmeldingsskjema

Velkommen til workshop mellom NCE Manufacturing og SINTEF Manufacturing. Vi skal innom temaene materialteknologi, sirkulærøkonomi og lean/digitalisering. Sammen skal vi diskutere hvordan vi kan jobbe mot å nå FNs Bærekraftsmål.

Jeg deltar på følgende måte:
Jeg deltar på lunsj (1030-1100)
Jeg gir samtykke til at min kontaktinformasjon deles på deltakerlisten under workshopen.
Beklager. En feil har oppstått og vi har fått beskjed. Prøv gjerne på nytt.