Til hovedinnhold

TechFood 2020 - Automatisering og digital innovasjon for økt bearbeiding av mat i Norge

TechFood 2020 - Automatisering og digital innovasjon for økt bearbeiding av mat i Norge

Vil roboter i nær fremtid klare å utføre kompleks bearbeiding av råstoff som i dag kun utføres av mennesker? Hvordan kan dette bidra til en mer bærekraftig matproduksjon i Norge?

Sted
Clarion Hotel and Congress
Adresse
Brattørkaia 1, 7010 Trondheim
Start
04.02.2020 09:00 Legg til i kalender
Slutt
04.02.2020 17:00

Program TechFood

Hva kan robotene gjøre for oss i dag og i morgen? Kan de gjøre kompleks bearbeiding av råstoff som bare mennesker klarer i dagHvordan kan det bidra til en mer bærekraftig matproduksjon i Norge?  

 

Digital innovasjon er nødvending, men hvordan kan vi legge til rette for et smidig og kostnadseffektivt skifte som bidrar til både mer bærekraftig bearbeiding og økt verdiskapning i Norge?  

 

Vi inviterer til en nasjonal konferanse om digitalisering, kunstig intelligens og robotisert automasjon innenfor bearbeiding av mat.  

 

Vi vil skape en arena for deling av ideer og erfaringer på langs av innovasjonsaksen og på tvers av bransjer innen bearbeiding av mat. På den måten ønsker vi å bidra til fortgang i den digitale innovasjonen. Her får du høre refleksjoner fra eksperter som står helt i front i forskningen og fra industrien som har implementert siste skrik innen automasjon og digitale løsninger. 

Konferansen markerer avslutningen av prosjektet iProcess, som finansieres av Norges forskningsråd, og har som målsetning å bidra til nyskapende og fleksible matbearbeidingsteknologier i Norge.

  • Deltakeravgift: 750,-
  • Middag: 800,-

 

Dagen etter, den 5.februar vil det arrangeres sluttmøte i prosjektet iProcess.

Robot som griper et eple. Person i bakgrunn
Foto: TYD
Forskningsleder