Til hovedinnhold
Norsk English

TechFood 2021 - Automatisering og digital innovasjon for økt bearbeiding av mat i Norge

Vil roboter i nær fremtid klare å utføre kompleks bearbeiding av råstoff, eller renhold av maskiner, som i dag kun utføres av mennesker? Hvordan skal den digitale innovasjonen fortsette? Og hvordan kan dette bidra til en mer bærekraftig matproduksjon i Norge?

Informasjon

Sted
Digital konferanse
Start
Legg til i kalender
Slutt

Meld deg på her

Program TechFood 2021

Hva kan robotene gjøre for oss i dag og i morgen? Kan de gi oss godt renhold i fabrikk og kan de skånsomt bearbeide den maten som produseres? Hvordan kan data brukes for å forbedre produksjonen? Kan kombinasjonen av robotikk og datafangst gi oss nye, uante muligheter?  

Digital innovasjon er nødvendig, men hvordan kan vi legge til rette for et smidig og kostnadseffektivt skifte som bidrar til både mer bærekraftig bearbeiding og økt verdiskapning i Norge?   

 

Vi inviterer til en nasjonal konferanse om digitalisering, kunstig intelligens og robotisert automasjon innenfor bearbeiding av mat, hvor konferansen vil sette søkelys på tema som: 

  • Robotisert vasking/renhold 

  • Datafangst, sporing og bruk av data i produksjonen 

  • Hvilke muligheter åpner seg med dagens, og morgendagens, sensorer, roboter og kunstig intelligens? 

 

Vi vil skape en arena for deling av ideer og erfaringer på langs av innovasjonsaksen og på tvers av bransjer innen bearbeiding av mat. På den måten ønsker vi å bidra til fortgang i den digitale innovasjonen. Her får du høre refleksjoner fra eksperter som står helt i front i forskningen og fra industrien som har implementert siste skrik innen automasjon og digitale løsninger.  

Under utarbeidingen av årets program har disse bedriftene vært i arrangementskomiteen: 

  • Sinkaberg Hansen
  • Fatland
  • NCE Aquatech Cluster
  • Fremtidens Industri
  • Norsk Landbrukssamvirke
  • SINTEF Ocean
  • SINTEF Digital
  • SINTEF Manufacturing
Foto: Tyd

Kontaktperson