Til hovedinnhold
Norsk English

Smart Production 2019

Fremtidsarbeidsplassen i en automatisert og digitalisert industri

Informasjon

Sted
VilVite Bergen Vitensenter
Start
Legg til i kalender
Slutt

Smart Produksjon 2019 tar for seg digitalisering, big data og teknologi for lønnsom og bærekraftig produksjon i Norge.

Digitalisering kombinert med «det grønne skiftet» og «sirkulær økonomi» er begreper som ruller over oss i media og i faglig sammenheng. Hvor går verden og hvordan går det med Norge som kunnskaps- og industrinasjon i en slik rivende utvikling?

Både de innledende samfunnsrelaterte innleggene og de teknologiske foredragene under Smart Produksjon 2019 vil ha fokus på situasjonen. Et viktig tema vi vil dekke på konferansen er hvilke nye krav som stilles til smarte fremtidige industrielle arbeidsplasser og hvordan deres innhold vil endre seg – både for operatører og ingeniører.

Vi har lagt Smart Produksjon 2019 til Bergen. Bergen er en by som representerer et mangfoldig industrielt miljø som dekker mange disipliner. Vestlandet står i tillegg midt i en industriell fornying som krever mye innovasjon. Vi får se eksempler på bedrifter som har tatt denne utfordringen på alvor, og som er i full gang med å tilpasse seg den nye virkeligheten.

Under konferansen skal vi på bedriftsbesøk til:

Mer informasjon og programmet finner du her

SINTEF er medarrangør av konferansen. Odd Myklebust i SINTEF er leder av programkomiteen, og leder blant annet paneldebatten 5. desember. Gaute Knutstad i SINTEF holder innlegg om "Fremtidens fabrikk" 4. desember.

 

Kontaktperson

Adresse

Auditorium ”Nash”, 2. etg, Thormøhlens gate 51, 5006 Bergen