Til hovedinnhold

Ekrem Misimi

Seniorforsker

Ekrem Misimi

Seniorforsker

Ekrem Misimi
Telefon: 982 22 467
Avdeling: Sjømatteknologi
Kontorsted: Trondheim

Publikasjoner og ansvarsområder

Publikasjon
https://www.sintef.no/publikasjoner/publikasjon/?pubid=CRIStin+1739169

Main objective Develop novel concepts and methods for flexible and sustainable food processing in Norway – that are to cope with small volume series and high biological variation of the existing raw materials – to enable increased raw material utilization for food pro-ducts and to increase profitabi...

Forfattere Tveit Guro Møen Salomonsen Cecilie Misimi Ekrem Aursand Marit Eilertsen Aleksander Courtade Magali
År 2019
Type Rapport/avhandling
Publikasjon
https://www.sintef.no/publikasjoner/publikasjon/?pubid=CRIStin+1724454

The robotic handling of compliant and deformable food raw materials, characterized by high biological variation, complex geometrical 3D shapes, and mechanical structures and texture, is currently in huge demand in the ocean space, agricultural, and food industries. Many tasks in these industries are...

Forfattere Misimi Ekrem Olofsson Alexander Eilertsen Aleksander Øye Elling Ruud Mathiassen John Reidar Bartle
År 2018
Type Konferansebidrag og faglig presentasjon