Til hovedinnhold
Norsk English

Møt SINTEF på Bygg Reis Deg

Besøk vår stand D03-06 på Bygg Reis Deg. Du kan stille byggtekniske spørsmål og få gode råd, se en modell som viser etterisolering av yttervegger av tre, delta på seminar og få 25 % messerabatt på abonnement og fagbøker. Illustrasjon: Garp/Appex
Besøk vår stand D03-06 på Bygg Reis Deg. Illustrasjon: Fagtrykk
Du kan få svar på byggtekniske spørsmål, se en modell som viser etterisolering av yttervegger av tre, delta på seminar og få 25 % messerabatt på abonnement og fagbøker.

Bygg Reis Deg åpner dørene 18. oktober på NOVA Spektrum i Lillestrøm. Kom til stand D03-06 i hall D og møt fagfolk fra SINTEF. Du kan få svar på spørsmål om løsninger og detaljer, og om produktdokumentasjon. Du kan også kjøpe fagbøker og prøve Byggforskserien og Våtromsnormen. Vi tilbyr 25% messerabatt på abonnement og fagbøker.

Vi har bygget en modell av en av våre løsninger fra anvisning 723.511 Etterisolering av yttervegger av tre.

Modellen viser • Eksempel på løsning for etterisolering med 100 mm isolert påfôring utvendig og 50 mm isolert påfôring innvendig. Eksisterende konstruksjon er 98 mm isolert bindingsverk. • Eksempel på systemløsning med 150 mm kontinuerlig utvendig etterisolering uten vindsperre på eksisterende 98 mm isolert bindingsverk. Systemløsningen forutsetter bl.a. regntett kledning, utlekting og isolasjon festet til bakenforliggende bygningsplate.

 

 

Byggenæringens Grønne Bidrag

Torsdag 19.oktober 10–12 (Hovedscenen i hall B)

Konserndirektør i SINTEF Community Siri Hunnes Blakstad skal snakke om det enorme potensialet for energieffektivisering i bygningssektoren og hvordan dette kan være nøkkelen til å oppnå klimamålene for 2030.

Dette potensialet tilsvarer energiproduksjonen til 3400 vindmøller i 2050. Til sammenligning har Norge totalt 1300 vindmøller i dag.

Les mer i denne saken : Energieffektivisering av bygninger kan tilsvare produksjonen til 3400 vindmøller

Påmelding til konferansen

Hvordan bruke Byggforskserien - Få gode tips og råd

Fredag 20. oktober - Kl 12:00-12:25 (Utstillerscenen i hall D)

Et kurs for alle som vil ha en innføring i hva Byggforskserien har av innhold og funksjonalitet, og hvordan du får verdi av å bruke Byggforskserien.

Kursholder er salgsleder Jarle Bjørgan i SINTEF

Ingen påmelding, bare møt opp i hall D!

Om Bygg Reis Deg

Registrer deg her og få gratis billett

Kontaktperson