Til hovedinnhold
Norsk English

Hva kan robotene gjøre for oss i dag og i morgen?

Foto: TYD
Den 4. februar inviterer SINTEF Ocean til konferansen TechFood – en nasjonal konferanse om digitalisering, kunstig intelligens og robotisert automasjon innenfor bearbeiding av mat.

Vil robotene i nær fremtid klare å utføre komplekse operasjoner som i dag kun utføres av mennesker? Hvordan kan dette bidra til en mer bærekraftig matproduksjon i Norge? Digital innovasjon er nødvendig, men hvordan kan vi legge til rette for et smidig og kostnadseffektivt skifte som både bidrar til mer bærekraftig bearbeiding og til økt verdiskapning i Norge? Under konferansen forteller ekspertene som står helt i front i forskningen sine refleksjoner.  

Arena for erfaringsutveksling og idémyldring

SINTEF Ocean ønsker å skape en arena for deling av ideer og erfaringer på langs av innovasjonsaksen og på tvers av bransjer innen bearbeiding av mat. Eksperter som har implementert siste skrik innen automasjon og digitale løsninger deler sine erfaringer med oss. 

Sluttmøte iProcess 5. februar

Konferansen markerer avslutningen av prosjektet iProcess. Prosjektet er finansiert av Norges forskningsråd og har som målsetting å bidra til nyskapende og fleksible matbearbeidingsteknologier i Norge. Sluttmøtet er kun åpent for prosjektets bidragsytere. 

Meld deg på! 

Klikk her for å melde deg på konferansen 4. februar

Klikk her for å melde deg på både konferansen og sluttmøtet til iProcess

 

 

Prosjektinformasjon

Prosjektvarighet:

01.04.2016 - 12.12.2019

Kontaktperson:

Ekrem Misimi

Utforsk fagområdene

Kontaktperson