Til hovedinnhold
Norsk English

Øystein Fjellheim blir ny forskningsleder i SINTEF Byggforsk

Øystein Fjellheim
Øystein Fjellheim blir ny forskningsleder for energi og inneklima i SINTEF Byggforsk. Foto: Privat
Øystein Fjellheim (36) starter i jobben som forskningsleder for energi og inneklima i Oslo 1. desember.

Fjellheim kommer fra stillingen som teamleder i Caverion Esco, hvor han også har vært en del av ledergruppen. Fra før har han erfaring fra Eneas Energy AS, samt GK Norge AS. Øystein Fjellheim er utdannet ved NTNU, Energi og miljø i 2007.

– Jeg ser frem til å bli en del av et anerkjent og viktig fagmiljø i SINTEF, og gleder meg til å ta fatt på nye og spennende utfordringer, sier Øystein Fjellheim.

– Vi er glade for at Øystein Fjellheim takket ja til denne jobben. Han tar over som forskningsleder for et område i vekst, og vi gleder oss til å utvikle området i samarbeid med Fjellheim, sier forskningsdirektør Terje Jacobsen i SINTEF Byggforsk.

Energi og inneklimagruppen i SINTEF Byggforsk består av 10 personer og jobber med flere spennende forskningsprosjekter, både i EU og i Norge. Fjellheim vil også gå inn i ledergruppen for avdeling Bygninger og installasjoner i Oslo.

– For SINTEF Byggforsk er det viktig å rekruttere ledere med industriell bakgrunn. Øystein Fjellheim stiller sterkt i så måte, sier Jacobsen, som er svært fornøyd med at Fjellheim nå bidrar til å styrke SINTEF Byggforsk på det viktige fagområdet energi og inneklima.

Kontaktperson