Til hovedinnhold
Norsk English

Industrielle konsepter for refreshed-produkter av hvitfisk

Sammendrag

Det skjer en betydelig teknologisk utvikling innen refreshed-produkter, dvs. produkter som er fryst, for deretter å tines og presenteres "refreshed" til forbruker. En slik prosess-håndtering byr naturligvis på mange fordeler, ikke minst knyttet til holdbarhet, svinn og økonomi. Derfor er det avgjørende at den beste teknologien utvikles slik at produsenter kan presentere produkter av ypperste kvalitet til forbruker.

Kategori

Fagartikkel

Oppdragsgiver

  • Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfinansiering / 901596

Språk

Norsk

Institusjon(er)

  • SINTEF Ocean / Fiskeri og ny biomarin industri

År

2020

Publisert i

Norsk Sjømat

ISSN

0807-1551

Årgang

2020

Hefte nr.

2

Side(r)

30 - 31

Vis denne publikasjonen hos Cristin