
Ocean Space Centre
Ocean Space Centre skal utvikle ny kunnskap og teknologi med havet som fellesnevner. Senteret skal bli det nasjonale kunnskapssenteret for havromsteknologi.
Ocean Space Centre skal utvikle ny kunnskap og teknologi med havet som fellesnevner. Senteret skal bli det nasjonale kunnskapssenteret for havromsteknologi.
I norsk fiskeoppdrett er det behov for biosikkerhet og forutsigbare vannverdier. Det innebærer kontroll med smittestoffer i planlegging og drift, og nøyaktige rutiner og forvaltningsinstrument.
I Remsjø-prosjektet skal vi teste, dokumentere og videreutvikle en gjenvinnbar sekk for pakking av fisk og reke. Sekken skal vurderes med hensyn til kvaliteten på sjømaten, HMS om bord i båt og landanlegg, resirkulerbarhet og klimapåvirkning.
CYBERLAB skal forske på offshore kraftsystemer bestående av et nettverk av flytende konstruksjoner forankret sammen på en skalerbar og kostnadseffektiv måte.
Prosjektet SecureFeed skal levere kunnskap om og dokumentere graden av biosikkerhet ved bruk av organisk materiale fra utslipp fra lakseproduksjon til produksjon av trygge fôrråvarer for terrestriske og marine organismer.
SUSFEED utvikler en modell av det norske fôrsystemet for å kartlegge norskproduserte fôringredienser, mulighetene for industriell oppskalering og deres bærekraft.
ImproveFlow prosjektet har som mål å utvikle programvare for å bedre nøyaktighet, sikkerhet og ytelse i analyse av flytende havvind.
Hovedmålet for CalaFeed er å fastslå og øke potensialet for å utnytte raudåte som laksefôr. Raudåte er en naturlig ressurs som har potensialet til å tilfredsstille de krav til fiskefôr som stilles fra industrien, forbrukerne og samfunnet. Spesielt...
Verdikjeden for mat står for omkring 33% av totale utslipp av drivhusgasser globalt. For å redusere disse utslippene vil både enkle tiltak og avansert teknologi, innovasjon og forskning kreves. I dette prosjektet vil vi adressere disse utfordringene...