Til hovedinnhold

Klimamarin 2018

Klimamarin 2018

Klimamarin øker kunnskapen om hvordan fiskeri- og havbruksnæringen kan tilpasse seg global oppvarming og bli en del av fremtidens lavutslippssamfunn. Konferansen arrangeres 13.-14. november på Scandic Nidelven i Trondheim.

Klimamarin er et møtepunkt for forskere, næring og myndigheter som løfter kunnskap om hvordan klimaendringer påvirker viktige økosystemer og hvordan fiskeri og havbruk kan redusere sine klimagassutslipp og være en del av omstillingen til et lavutslippssamfunn.

På Klimamarin 2018 vil statssekretær Roy Angelvik i Nærings- og fiskeridepartementet, direktør og sjeføkonom Eirik Wærness i Equinor og fungerende adm dir Ole Erik Almlid i NHO fortelle om hvordan de vurderer klimautfordringen.

Vi vil også belyse hvordan sjømatnæringen kan bidra til å redusere sitt klimaavtrykk og hvilke ambisjoner sjømatnæringen har på dette området. Du vil også få vite mer om hvordan klimaendringene kan påvirke sjømatnæringen – kan de sette en stopper for vekstambisjonene i sjømatnæringen? Vi avslutter konferansen med en paneldebatt der Norges Fiskarlag, Norsk Industri, Sjømat Norge og Bellona deltar.

Klimamarin 2018 arrangeres lunsj-til-lunsj på Scandic Nidelven i Trondheim 13. og 14. november, med middag for deltakerne om kvelden den 13. november.

Fult program for Klimamarin finner du på www.klimamarin.no 

Sted
Scandic Nidelven
Adresse
Havnegata 1-3, Trondheim
Start
13.11.2018 11.00 Legg til i kalender
Slutt
14.11.2018 14.00
Påmeldingsfrist
11.11.2018 23.00

Klimamarin har en helhetlig tilnærming ved å fokusere på hvordan klimaendringer kan gi både muligheter og utfordringer for næringen. 

 

Klimamarin logo
Spesialrådgiver