Til hovedinnhold
Norsk English

CONVERSATIONS 2023 – internasjonal workshop om chatbot-forskning

Er du interessert i hvordan chatboter designes, brukes og oppleves? Vil du oppdateres på hvordan fremskritt innen kunstig intelligens og store språkmodeller kan påvirke chatboter? Velkommen til CONVERSATIONS 2023 - en internasjonal workshop om chatbot forskning og design.

Informasjon

Sted
Universitetet i Oslo
Start
Legg til i kalender
Slutt

CONVERSATIONS er en møteplass for forskere og praktikere med interesse for chatboter og samtale-basert interaksjon med datamaskiner. Det er sjuende gang workshopen arrangeres, og bidragsyterne kommer fra et bredt faglig spekter inkludert design, medier og kommunikasjon, samfunnsvitenskap, informasjonsvitenskap, og informatikk.

Programmet inkluderer presentasjon av forskningsarbeider på chatboter og samtalebaserte løsninger. Tema favner brukeropplevelse, analyse og design, etiske perspektiver, nye anvendelser, og hvordan chatboter kan utnytte og påvirkes av store språkmodeller.

Workshopen omfatter også to engasjerende hovedtalere. Nena van As (boost.ai) deler erfaringer fra samtalebasert AI i kundeservice og reflekterer rundt utviklingstrender. Finn Myrstad (Forbrukerrådet) diskuterer generativ AI og trusler mot forbrukerrettigheter.

Vi tilrettelegger deler av workshopen for hybrid deltagelse, slik at du kan ta del i workshopen også om du ikke kan være til stede i Oslo. Det er gratis å delta på CONVERSATIONS. Du kan lese mer og melde deg på her.

Utforsk fagområdene

Kontaktperson