Til hovedinnhold
Norsk English

SINTEFs industridag for robotikk i inspeksjon og vedlikehold

Den 25. november inviterer vi SINTEFs partnere og andre fra industrien og den offentlige sektor til våre lokaler i Strindvegen 4 i Trondheim for å vise frem og diskutere AI, robotikk og droner relevant for inspeksjon og vedlikehold. Det blir utstilling, live-demoer med droner og andre roboter, lett servering og lab-besøk. Bli gjerne hele dagen, eller kom innom på "drop-in". Formålet er å etablere en arena hvor ulike aktører kan møtes for å dele erfaringer og nyheter innen inspeksjon og vedlikehold. På grunn av plassbegrensninger, ber vi om at du melder deg på for å sikre deg en plass.

Informasjon

Sted
SINTEF
Start
Legg til i kalender
Slutt
Påmeldingsfrist

SINTEF jobber tett med industrien og den offentlige sektor innen AI, robotikk og droner. Industridagen er et samarbeid mellom blant annet RINVE-nettverket og RIMA-prosjektet hvor vi inviterer industrien og den offentlige sektor med ønske om å vise frem aktivitetene våre relevante for inspeksjon og vedlikehold i samarbeid med partnere.

Både SINTEF Digital, SINTEF Ocean, SINTEF Manufacturing og SINTEF Industri kommer, samt industrien, kommer du? Dette er en ypperlig mulighet til å møte forskerne ved SINTEF og relevante aktører fra industri og offentlig sektor og diskutere de utfordringene din bedrift står overfor. Vi ser fram til å møte nettopp deg!

Arrangementet er gratis, men det påløper et gebyr på 1000 kroner ved avmelding etter påmeldingsfristen. 

 Program, foredragsholdere og utstillere

 


 

Hvem er vi?

  • RIMA (Robotics for Inspection and Maintenance 824990) er et 4-årig EU-prosjekt som samler 13 Digitale Innovasjonshuber (DIH) i Europa for å bistå Europeisk industri og offentlig sektor innen inspeksjon og vedlikehold. RIMA finansierer også 50 prosjekter med Europeiske SMBer. Delta gjerne i RIMA-nettverket ved å registrere din organisasjon her.
  • RINVE er et norsk nettverk for robotikk og automatisering innen inspeksjon og vedlikehold. RINVE har som mål å bidra til at medlemmene kan kapitalisere på de mulighetene som ligger i nasjonale og internasjonale markeder for robotikk og automatisering i inspeksjon og vedlikehold, og mobilisere til norsk deltakelse i EU-søknader knyttet til temaet. Bli medlem? Kontakt .

Kontaktpersoner

Adresse

Strindvegen 4, 7034 Trondheim