Til hovedinnhold
Norsk English

Workshop om forbedret betong med lengre levetid

Velkommen til en presentasjon av de siste forskningsresultater på forbedret betong med lengre levetid. I workshopen skal vi diskutere ulike bruksområder til den nye betongen. Møtet er beregnet for norske aktører innenfor ulike bransjer, fra materialprodusenter til konsulenter, entreprenører og byggherrer.

Informasjon

Sted
CLARION HOTEL OSLO, OSLO
Start
Legg til i kalender
Slutt
Påmeldingsfrist

SINTEF inviterer til brukermøte for bransjer om forbedret betong med forlenget levetid for energi-infrastrukturer og konstruksjoner i ekstreme driftsforhold.  I møtet vil SINTEF og Kværner presentere ny forskning og formidle resultater oppnådd gjennom EU-prosjektet LORCENIS.  Vi ønsker å skape diskusjon rundt bruken av disse miljøvennlige og bærekraftige teknologi-løsningene i Norge. Et konkurransedyktig norsk næringsliv krever å ta i bruk forbedret betongteknologi i energi og transport sektor for omstilling mot det grønne skiftet.

Vi planlegger et fysisk møte med et begrenset antall deltagere, men tar høyde for at arrangementet kan bli parallelt eller kun gjennomført digitalt. 

Deltagelsen er gratis. Påmelding er bindende. Ønsker du å avbestille eller endre oppmøte fra fysisk til digitalt, kontakt  innen 12. oktober. Avbestillings- eller endringsgebyr på kr 1250,- vil påløpe etter fristen.

Onsdag/Torsdag 28./29. oktober er vi tilstede på Norsk Betongdagen og kan treffes ved SINTEF/KVÆRNERs stand. Digital mingling vil også være mulig via bruk av digital konferanse plattform som tilbys av Norsk Betongforening/Tekna.

Fredag 30. oktober, 09.00 - 13.00
Foreløpig agenda:

  • Hvordan kan den nye teknologien gi økt verdiskapning for Norge og din bedrift?
  • I hvilke "nye" applikasjoner ser vi for oss å ta den i bruk.


Smittevern
Vi følger rådene fra helsemyndighetene og har gode rutiner på smittevern. Vi følger føre-var-prinsippet for å forebygge spredning av covid-19, og ber deg med symptomer om å ikke delta på arrangementet. I tillegg oppfordrer vi alle til å følge de aktuelle rådene fra helsemyndighetene.

Prosjektet er finansiert av Forskningsrådet

logoBmrgb.gif

Du finner mer informasjon om prosjektet på hjemmesiden til LORCENIS-NOR.

Kontaktperson

Adresse

Dronning Eufemias gate 17-21, 0191 Oslo