Til hovedinnhold
Norsk English

Norsk Bygningsfysikkdag 2020

Årets bygningsfysikkdag 26. november spenner bredt. Her presenteres erfaringer og ny kunnskap om ZEB-laboratoriet, kompakte tretak med smart dampsperre, en ny anvisning om solcelle-anlegg på bygninger og mye mer.

Informasjon

Start
Legg til i kalender
Slutt
Påmeldingsfrist

26. november er det igjen duket for Norsk Bygningsfysikkdag, arrangert av SINTEF og NTNU. I år arrangeres det som et seminar i to bolker via streaming. Det vil bli syv foredrag med chat-funksjon, hvor spørsmål besvares etter hvert foredrag.

En arena for kunnskapsdeling

Norsk bygningsfysikkdag har etablert seg som en arena for deling av kunnskap om bygningsfysiske utfordringer og løsninger som er svært nyttige for norsk byggenæring. Målgruppen er alle som er interessert i hvordan vi kan skape bedre bygninger med færre byggskader.  

Årets program presenterer resultater og arbeider med stor relevans for byggenæringen. Fra forskningen presenteres ny kunnskap om bygging av nullenergibygg og klimatilpasning av bygninger. Nye anbefalinger om prosjektering av solcelleanlegg er på agendaen, i tillegg til bygging av kompakte tretak med smart dampsperre og fuktsikringstiltak for konstruksjoner mot grunnen.

Klimatilpasningsarbeidet i ny BREEAM-NOR blir belyst, og vi vil få innsyn i fukt i tak med KLT-elementer og bygningsfysiske utfordringer i "Alabasthallen" på Nasjonalmuseet. 

Tid: Torsdag 26.11.20 kl. 09.00-10:00 og 12:00-14.00
Sted: TEAMS Live

ZEB-laboratoriet
ZEB-laboratoriet: Nullutslippslaboratorium, kontor og undervisningsbygg. Illustrasjon: LINK Arkitektur/Veidekke

Kontaktperson