Til hovedinnhold
Norsk English

Circular Economy Conference 2019

Årets konferanse handler om "å muliggjøre overgangen til en sirkulær økonomi". Arrangementet finner sted i Langesund, Norge, den 3. og 4. juni.

Informasjon

Sted
Hotel Skjærgården, Langesund
Start
Legg til i kalender
Slutt

Velkommen til årets sirkulær økonomi-konferanse!

For å kunne sørge for neste generasjons arbeidsplasser, vekst og investeringer har Norge og EU fokus på sirkulær økonomi. Forskningsmidler, innovasjonsstøtte, forbrukerkrav og lovkrav vil gi muligheter for de bedriftene som bruker, eller ønsker å bruke, ressursene mer produktivt.

Circular Economy Conference 2019

Den første konferansen innen sirkulær økonomi handlet om "hva sirkulær økonomi er". Under konferanse nummer to så vi på potensiell verdiskaping gjennom sirkulærøkonomisk tenkning. Som den tredje i serien vår, vil Circular Economy Conference 2019 utforske eksisterende barrierer, samt verktøyene vi har for å overvinne dem i den norske overgangen til en sirkulær økonomi.

Årets konferanse vil gi innsikt i og inspirasjon til hvordan vi kan sørge for en overgang til sirkulær økonomi for både organisasjoner, verdikjeder og samfunnet som helhet. Fokus vil være på produkt- og tjenesteutvikling, regionale nettverk og allianser samt utveksling av energi og materialer, og nye typer styrings- og forretningsmodeller basert på sirkulær økonomi.

Mer informasjon om programmet finnes her

Følg konferansen på Facebook

Arrangementet arrangeres av SINTEF, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) og Nord universitet.

Adresse

Stathelleveien 35, 3970 Langesund, Norway