Til hovedinnhold
Norsk English

SINTEF Raufoss Manufacturing vokser

Fra venstre: Kenneth Gilje, Conny Svensson, Kjell Sigve Kvalavåg og Helge Totland i SRM. Foto: SRM
SINTEF Raufoss Manufacturing har fra januar 2017 etablert en node i Stavanger-regionen. Selskapet har dermed 5 forskjellige lokasjoner.

SINTEF Raufoss Manufacturing (SRM) har etablert en node i Stavanger-regionen. Selskapet har dermed 5 forskjellige lokasjoner, i tillegg til Raufoss, Trondheim, Ålesund og Kongsvinger. I Stavanger har SRM kontorlokaler hos ipark, der Helge Totland, Kenneth Gilje og Kjell Sigve Kvalavåg vil styrke satsningen på Lean i regionen.

Regionen, definert som en klynge av 15 kommuner, har et variert næringsliv, men naturligvis med hovedvekt på olje- og gass. Næringslivet i disse kommunene omsetter for over 1 000 milliarder kroner, det vil si nær 20% av Norges samlede verdiskapning. SRM mener dette er stort, og så langt tildels uutnyttet marked for SRM.

Selskapet er allerede i gang med å bistå kunder. – Jeg jobber nå med kunder over hele landet i mange forskjellige bransjer, men ønsker på sikt flest mulig lokale oppdrag, forteller Helge Totland. – Stavanger-regionen er en region med potensial for en bedre hverdag, hver dag.

Kontaktperson