Til hovedinnhold
Norsk English

Temadager med Digital Process Innovation

To ganger hvert år arrangerer vi en temadag sammen med våre samarbeidspartnere. Da samler vi forskere og praktikere for å dele det aller siste av forskning og erfaring på et tema som er spesielt aktuelt og viktig!

Vi bruker mye energi på å lage et godt program som gir publikum nyttige erfaringer som de kan ta med seg rett hjem for å ta i bruk i egen organisasjon. Samtidig er dette en god møteplass hvor man møter andre som jobber med de samme utfordringene. Temadagene er kun for inviterte fra våre forskningsprosjekt og øvrige nettverk, men vi har startet med å ta opp foredrag og dele disse åpent i etterkant.

Les mer om forskningen vår her

Tidligere temadager

Fremtidens produktutvikling

Fremtidens produktutvikling: Generativ AI og nye modeller for organisering

Denne temadagen hadde et fokus på generativ AI og hvordan dette påvirker arbeidshverdagen til smidige team og utviklere, samt nye modeller for organisering. Praktikere og forskere fortalte om sine erfaringer og gode ideer.

Fra prosjekt til produktutvikling

Fra prosjekt til produktutvikling

I digitaliseringens og den digitale transformasjonens tid er prosjekter ikke lenger godt nok for å kunne være innovativ og for å kunne levere det som forventes. Det er på tide å gå fra prosjekter til produktutvikling.

SINTEF, Knowit og flere norske og internasjonale selskaper og aktører i offentlig sektor har sett på nettopp dette. De gir deg innsikt, forskning og erfaring som kan hjelpe å lykkes med produktutvikling.

Den hybride arbeidshverdagen

Den hybride arbeidshverdagen

Da pandemien startet måtte alle jobbe hjemmefra. Dette medførte store endringer for både arbeidsgivere og ansatte, og «du er muta» har blitt en av de mest brukte setningene på norske arbeidsplasser.

Hva skjer når vi nå går tilbake til kontoret? Skal alle tilbake? Hvordan får vi til samhandling og innovasjon? Hvordan bygger man kultur? Og hva gjør resten av verden, som vi kan lære av?

Tidligere temadager (uten opptak)
Data driven organizations
Agile requirements
Non-functional requirements in agile development
Large scale agile development
Distributed agile development
Innovation in agile projects
Autonomous teams
Agile teams
Continuous learning
Agile leadership
Software Process Improvement in large projects

Kontaktperson