iPROCESS innovation - Innovative and Flexible Food Processing Technology in Norway - 2020:00981 A
Les publikasjonen
Kategori
Rapport
Oppdragsgiver
- Research Council of Norway (RCN) / 255596
Språk
Engelsk
Forfatter(e)
- Guro Møen Tveit
- Cecilie Salomonsen
- Ekrem Misimi
- Aleksander Lillienskiold
- Kirsti Greiff
- Marit Aursand
- Magali Courtade
- Alexandre Krupa
- Petter Vejle Andersen
- Jens Petter Wold
- Maitri Thakur
- Pieter Verboven
- Morten Lind
- Heidi Carin Dreyer
- Jørn Vatn
- Ragnar Tveterås
- Hilde Ness Sandvold
- Marianne Fon
Institusjon(er)
- SINTEF Ocean / Fiskeri og ny biomarin industri
- Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
- Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
- Ukjent
- NOFIMA
- SINTEF Ocean / Klima og miljø
- SINTEF Manufacturing
- Universitetet i Stavanger
År
2020Forlag
SINTEF Ocean AS
ISBN
978-82-14-06560-2