Til hovedinnhold

Apparent nutrient and fatty acid digestibilities of microbial raw materials for rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) with comparison to conventional ingredients

Apparent nutrient and fatty acid digestibilities of microbial raw materials for rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) with comparison to conventional ingredients

Kategori
Vitenskapelig artikkel
Oppdragsgiver
  • EC/FP7 / 321553
Språk
Engelsk
Forfatter(e)
  • Huseyin Sevgili
  • Soner Sezen
  • Adil Yılayaz
  • Ozgur Aktas
  • Faruk Pak
  • Inga Marie Aasen
  • Kjell Inge Reitan
  • Michael Sandmann
  • Sascha Rohn
  • Gamze Turan
  • Mahir Kanyılmaz
Institusjon(er)
  • Tyrkia
  • SINTEF Industri / Bioteknologi og nanomedisin
  • Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Tyskland
  • Ege Üniversitesi
År
2019
Publisert i
Algal Research
ISSN
2211-9264
Forlag
Elsevier
Årgang
42
Side(r)
1 - 10