Til hovedinnhold

Mindre salt i maten

Mindre salt i maten

Kategori
Intervju
Sammendrag
Omtaler/siteringer:
Mindre salt, samme smak, forskning.no, 08.06.2013
Mindre salt, samme smak, Aftenposten Morgen, 09.06.2013
Less salt in our food, Alpha Galileo, 03.06.2013
Samme smak med mindre salt, Bergens Tidende, 02.06.2013
Industrien kan redusere salten i maten, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, 30.05.2013
Mindre salt, samme smak, Handeslbladet FK, 29.05.2013
Saltinnholdet kan reduseres, Adressavisen, 28.05.2013
30 percent reduction of salt in food, Scientic Nordic, 08.06.2013
Oppdragsgiver
  • Norges forskningsråd / 210431
  • Norges forskningsråd / 185063
Språk
Norsk
Forfatter(e)
Institusjon(er)
  • Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • SINTEF Ocean / Sjømatteknologi
  • Ukjent