Til hovedinnhold
Norsk English

Mindre salt i maten

Sammendrag

Omtaler/siteringer:
Mindre salt, samme smak, forskning.no, 08.06.2013
Mindre salt, samme smak, Aftenposten Morgen, 09.06.2013
Less salt in our food, Alpha Galileo, 03.06.2013
Samme smak med mindre salt, Bergens Tidende, 02.06.2013
Industrien kan redusere salten i maten, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, 30.05.2013
Mindre salt, samme smak, Handeslbladet FK, 29.05.2013
Saltinnholdet kan reduseres, Adressavisen, 28.05.2013
30 percent reduction of salt in food, Scientic Nordic, 08.06.2013

Kategori

Intervju

Oppdragsgiver

  • Norges forskningsråd / 185063
  • Norges forskningsråd / 210431

Språk

Norsk

Forfatter(e)

Institusjon(er)

  • Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • SINTEF Ocean / Fiskeri og ny biomarin industri
  • Ukjent

Dato

27.05.2013

År

2013

Vis denne publikasjonen hos Cristin