Til hovedinnhold

Komersielle salterstattere - fordeler og ulemper ved de ulike hovedgruppene

Komersielle salterstattere - fordeler og ulemper ved de ulike hovedgruppene

Kategori
Populærvitenskapelig foredrag
Sammendrag
I forbindelse med SALTO prosjektet AP1 er er det blitt kartlagt en rekke kommersielle salterstattere for bruk i næringsmidler. Vi har valgt å dele opp salterstatterne i tre hovedgrupper: mineralsalter, laktat og laktatsalter og organiske salterstattere.
Sitert: Salt verre inn tobakk, forskning.no, 14.11.13
Oppdragsgiver
  • Norges forskningsråd / 210431
  • Norges forskningsråd / 21431
  • Norges forskningsråd / 185063
Språk
Norsk
Institusjon(er)
  • Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • SINTEF Ocean / Sjømatteknologi
  • SINTEF Industri / Bioteknologi og nanomedisin
Presentert på
MeetEat Kostholdskonferansen 2013
Sted
Vulkan Mathallen, Oslo
Dato
05.11.2013 - 05.11.2013
Arrangør
MeetEat
År