Til hovedinnhold

SFI Harvest

SFI Harvest

Teknologiinnovasjonene i SFI Harvest vil gjøre det mulig å produsere mat for verdens voksende befolkning av hittil lite utnyttede arter i havet.

SFI Harvest skal utvikle kunnskap og teknologi for ansvarlig høsting og foredling av lavtrofiske marine ressurser, og slik bidra til en bærekraftig og lønnsom vekst i norsk biomarin industri.

Valg av teknologiske løsninger må være forankret i oppdatert, vitenskapelig kunnskap om økosystemene i havet, internasjonal fiskeriforvaltning og forretningsmodeller. For å lykkes med dette har SFI Harvest satt sammen et tverrfaglig team av forskere, fiskere, biomarin industri, teknologileverandører og interesseorganisasjoner. 

Senteret skal også utforske metoder for aktivt finne og fjerne plast fra havet. Metodikken som skal utvikles for å finne de små organismene i havet, kan også være en viktig del av løsningen for dette miljøproblemet. 

Les mer om SFI Harvest

 

Ledige stillinger: 

Ønsker du å jobbe med SFI Harvest? Vi har to ledige PhD stillinger og en Post-doc stilling.

Den første PhD stillingen er knyttet til Research Area 2, og utlysningsteksten finner du her.

Den andre PhD stillingen er knyttet til Research Area 4, og utlysningsteksten finner du her.

Utlysningstekst til Post-doc stillingen (HOFFMANN FELLOW) som er lyst ut av NTNU, i tilknytning til SFI Harvest finner du her. 

Publisert torsdag 18. juni 2020
Forskningsleder
930 59 057

Prosjektstart

12.06.2020