Til hovedinnhold

Kurspakke i systematisk forbedring for mat- og drikkeindustrien

Kurspakke i systematisk forbedring for mat- og drikkeindustrien

Lean evaluering

413 70 442

I dette kurset lærer du å evaluere forbedringspotensialet til din egen bedrift. Vi bruker lean-metoden. Velkommen til gratis kurs med SINTEF.

Påmelding

Kurset holdes 18.10.21 fra 08:00 til 16:00.

MELD DEG PÅ KURS

Hvorfor akkurat dette kurset?

  • Skap en forståelse for de 14 prinsippene som ligger til grunn for lean-tankesettet.
  • Gjør en evaluering av egen bedrift basert på disse prinsippene.
  • Identifiser forbedringsområder basert på evalueringen.

Målgruppe

Kurset er spesielt rettet mot ledere, HMS/kvalitet og de som jobber med forbedringsarbeid.

Tidspunkt

Kurset holdes 18.10.21 fra 08:00 til 12:00

Praktisk informasjon

  • Kurset gjennomføres digitalt på Teams.
  • Antall deltakere: 40 pers
  • Relevant kursmateriell som presentasjoner, maler og skjemaer er inkludert og oversendes elektronisk.

Gjennomføring:

  1. Teoretisk gjennomgang av rammeverket som er beskrevet i boken Toyota Way 2 edition av Jeffrey Liker.
  2. Gjennomgang av alle 14 lean-prinsipper med eksempler.
  3. Presentasjon av evalueringsmetodikken.