Til hovedinnhold
Norsk English

Matematikk i ulike forretningsområder

Vi er stolte av vår anvendelsesorienterte tilnærming og evnen til å skreddersy forskningen vår til de spesifikke behovene til våre kunder. Vi forstår viktigheten av å håndtere praktiske utfordringer og levere løsninger som har direkte innvirkning på bransjer og organisasjoner. Ved å tilpasse forskningen vår til virkelige anvendelser, sikrer vi at ekspertisen vår er relevant og anvendbar.

Avansert matematikk brukes i alle SINTEFs forretningsområder, og forskere fra SINTEF Digital deltar i de fleste av dem. Det som imidlertid skiller oss fra fagområdespesialister, er vår dedikasjon til å utvikle generiske metoder. Vi streber etter å skape innovative rammeverk og tilnærminger som går utover spesifikke bransjer og bruksområder. Ved å fokusere på generiske metoder, åpner vi nye muligheter og bringer kraften i matematikk til et bredere spekter av anvendelser. Denne tilnærmingen gjør det mulig for oss å tilby løsninger som ikke bare er effektive for våre kunders og samarbeidspartneres umiddelbare behov, men også tilpasningsdyktige og overførbare til andre sammenhenger.

Derfor involverer vår aktivitet i dette PFO-et et bredt spekter av forretningsområder. Under kan du lese mer om de ulike områdene og hvordan matematikk kan brukes til å løse praktiske problemer og utvikle teknologi for et bedre samfunn.

Kontaktperson