Til hovedinnhold

UTSATT - Industrilederskolen: Produksjon

UTSATT - Industrilederskolen: Produksjon

SINTEF Manufacturing inviterer til kurset Industrilederskolen: Produksjon, en teoretisk og praktisk innføring i Lean med vekt på å identifisere og redusere tap i produksjonen.

Kurset Industrilederskolen: Produksjon er utsatt. Vi kommer tilbake med ny dato.

Sted
ElementNOR AS
Adresse
Stormoen 3, 9050 Storsteinnes, Tromsø
Start
04.05.2020 09.00 Legg til i kalender
Slutt
08.05.2020 16.00

Kravet til produsenter av varer og tjenester øker kraftig. Moderne produksjon krever systematisk forbedringsledelse på alle nivåer i organisasjonen.

Kurset skal gi deg praktisk opplæring og trening i bruk av Lean-verktøy for å identifisere og redusere tap i produksjonen, særlig med fokus på maskiner og utstyr. Kurset setter fokus på viktigheten av medarbeiderinvolvering for å oppnå langsiktige resultater gjennom kontinuerlig forbedringsarbeid.

Kurset passer for

Alle nivåer i produksjonsbedrifter som har jobbet med Lean tidligere. Industrilederskolen er spesielt utarbeidet for å gi teoretisk og praktisk erfaring til alle som arbeider med eller vurderer å arbeide med Lean som metodikk. Kurset gir din virksomhet en unik mulighet til en felles Lean-plattform i implementeringen av metodikken.

Praktiske opplysninger

Deltakerpris er kr 17.800,- og omfatter kursdokumentasjon og bespisning på kurset. Hotell dekkes av den enkelte. Kurset faktureres ved påmelding.

Spørsmål kan rettes til

  • Kjell Sigve Kvalavåg
    E-post:
    Telefon: +47 918 80 674
  • Mette Holmriis Brøgger
    E-post:
    Telefon: +47 951 36 130
Foto: ElementNOR AS
Seniorrådgiver
918 80 674