Til hovedinnhold
Norsk English

Kunstig intelligens for cybersikkerhet & cybersikkerhet for kunstig intelligens

Seminaret har som mål å stimulere til diskusjon og kunnskapsutveksling rundt den doble tilnærmingen, hvor KI og cybersikkerhet både utfyller og utfordrer hverandre.

Informasjon

Sted
Møterom Forum, Forskningsparken Oslo
Start
Legg til i kalender
Slutt
Påmeldingsfrist
Meld deg på her

Kunstig intelligens (KI) og cybersikkerhet utfyller hverandre på flere måter. KI forbedrer cybersikkerheten ved å detektere og respondere på cybertrusler og angrep gjennom avanserte analyser og mønstergjenkjenning, samtidig som det er viktig å etterleve etiske standarder og forskrifter. Det er også essensielt å beskytte KI-systemer mot trusler som datamanipulasjon, modelltyveri og ondsinnede angrep. I tillegg kan KI misbrukes av ondsinnede aktører for å utføre avanserte angrep. 

Program kommer senere.


 

Veibeskrivelse og praktisk informasjon

Med kollektivtransport: T-banens linje 4 eller 5. Gå av på Forskningsparken stasjon. Følg skiltet gangsti til Forskningsparkens hovedinngang. Med bytrikken linje 17 eller 18, gå av på trikkestopp Forskningsparken og følg skiltet gangsti til Forskningsparken. Med flybussen; stoppested Gaustad, derfra er det ti minutter å gå.

Med bil: Fra Ringveien, ta av og følg skilt mot Rikshospitalet. Deretter følger du skilt til Forskningsparken. Innkjøring er fra Gaustadalleen, og du fortsetter ned rundt bygget til innkjøring P-hus. Merk at det første P-huset tilhører besøkende til UiO, for Forskningsparkens P-hus følg veien videre ca. 100m. Forskningsparken har gjesteparkering i P-huset.

Funksjonshemmede: Parker i P-husets U1 og følg skilt for varelevering (heis).

Det er skiltet fra resepsjon til møterom. Forum ligger på plan 0: Gå forbi resepsjonen og ned hovedtrappa, fortsett rett frem og Forum ligger på høyre side.

 

Utforsk fagområdene

Kontaktperson

Adresse

Gaustadalleen 21, Oslo