Til hovedinnhold
Norsk English

Industrilederskolen

SINTEF Manufacturing inviterer til kurset Industrilederskolen: en teoretisk og praktisk innføring i Lean med vekt på å identifisere og redusere tap i produksjonen.

Informasjon

Sted
Mapei
Start
Legg til i kalender
Slutt

Kravet til produsenter av varer og tjenester øker kraftig. Moderne produksjon krever systematisk forbedringsledelse på alle nivåer i organisasjonen.

Kurset skal gi deg praktisk opplæring og trening i bruk av Lean-verktøy for å identifisere og redusere tap i produksjonen, særlig med fokus på maskiner og utstyr. Kurset setter fokus på viktigheten av medarbeiderinvolvering for å oppnå langsiktige resultater gjennom kontinuerlig forbedringsarbeid.

Kurset passer for

Alle nivåer i produksjonsbedrifter som har jobbet med Lean tidligere. Industrilederskolen er spesielt utarbeidet for å gi teoretisk og praktisk erfaring til alle som arbeider med eller vurderer å arbeide med Lean som metodikk. Kurset gir din virksomhet en unik mulighet til en felles Lean-plattform i implementeringen av metodikken.

Praktiske opplysninger

Deltakerpris er kr 19.800,- og omfatter kursdokumentasjon og bespisning på kurset. Hotell dekkes av den enkelte. Kurset faktureres ved påmelding.

Kurset avholdes også:
30. oktober – 03. november 2023

Spørsmål kan rettes til

  • Kjell Sigve Kvalavåg
    E-post:
    Telefon: +47 918 80 674
Beklager. En feil har oppstått og vi har fått beskjed. Prøv gjerne på nytt.
Foto: Mapei AS

Utforsk fagområdene

Kontaktperson