Til hovedinnhold
Norsk English

Hvordan kan din bedrift/organisasjon komme i gang med EU-søknader?

Leverer dere tjenester/produkter innen robotikk/droner for inspeksjon og vedlikehold eller har behov for slike løsninger? Og ønsker dere å se på muligheten for finansiering fra EU for utvikling og utprøving? Da er dette webinaret for deg.

Informasjon

Sted
Online webinar
Start
Legg til i kalender
Slutt
Påmeldingsfrist

I EU-prosjektet RIMA, i samarbeid med EU- nettverkene RINVE og NAINE , inviterer vi til webinar om EUs støtteordninger relevante for robotikk/droner i inspeksjon og vedlikehold, samt hvordan man lykkes med EU-søknader. 

  • RIMA (Robotics for Inspection and Maintenance) er et 4-årig EU-prosjekt som samler 13 Digitale Innovasjonshuber (DIH) i Europa for å bistå Europeisk industri og offentlig sektor innen inspeksjon og vedlikehold. RIMA finansierer også 50 prosjekter med Europeiske SMBer. Delta gjerne i RIMA-nettverket ved å registrere din organisasjon her 
  • RINVE er et norsk nettverk for robotikk og automatisering innen inspeksjon og vedlikehold. RINVE har som mål å bidra til at medlemmene kan kapitalisere på de mulighetene som ligger i nasjonale og internasjonale markeder for robotikk og automatisering i inspeksjon og vedlikehold, og mobilisere til norsk deltakelse i EU-søknader knyttet til temaet.  
  • Hovedformålet med NAINE er å bidra til økt antall EU-søknader om AI med norsk engasjement. NAINE er åpent for alle i Norge som er interessert i AI og nasjonalt og europeisk samarbeid.  

Agenda 

  1. Velkommen (Aksel A. Transeth og Lene L. Johansen, SINTEF)
  2. EUs støtteordninger relevante for robotikk/droner i inspeksjon og vedlikehold (Aksel A. Transeth og Martine A. Mahlum, SINTEF)
  3. Hvordan lykkes med EU-søknader (Lene L. Johansen, SINTEF)
  4. Hvordan lykkes innen EIC Accelerator (Greta Juul, Innovasjon Norge, Nils Helset, Digifarm)
  5. Spørsmål og diskusjon
  6. Avslutning (SINTEF)

Webinaret er åpent for alle og er spesielt tilrettelagt for norsk industri og norsk offentlig sektor som ser etter muligheter med EU finansiering. Dette seminaret er del av kursserien i RIMA- prosjektet. 

Webinaret er gratis, påmelding er nødvendig. 

Vel møtt! 

Spørsmål? Kontakt oss gjerne på .   

 

EU-prosjektet RIMA får finansiering fra EU under avtalenummer 824990. RINVE og NAINE finansieres av Norges Forskningsråd. 

Kontaktperson