Til hovedinnhold
Norsk English

Hvordan oppnå motstandsdyktig betong under ekstreme forhold?

Hva om man kunne designe tilsetningsstoff slik at betong kan ta vare på seg selv og reparere seg selv under alle forhold, også ekstrem is-erosjon, kulde og kloridpåvirkning? Hvilke muligheter åpner seg da? Følg Norsk Betongforenings Betongcast nr. 10 og lær om resultater fra LORCENIS prosjektet.

Informasjon

Sted
MICROSOFT TEAMS, NETTBASERT
Start
Legg til i kalender
Slutt

Beskrivelse

Hør om hvordan man kan designe betong som tåler ekstreme forhold. I LORCENIS-prosjektet har man fokusert på bestandighet for betong i infrastuktur for energiproduksjon, men funnene er overførbare for all type infrastruktur, bru, tunnel, plattformer, og dammer og er relevante også under forhold som ikke er ekstreme. EU-prosjektet LORCENIS ble koordinert av SINTEF.

I Betongcast nr. 10, arrangert av Norsk Betongforening, vil du lære mer om hvordan man kan bruke tilsetningsstoffer til å styre betongens motstandsdyktighet og hvordan man kan oppnå en betong som tar vare på seg selv og reparerer seg selv uansett hvilke påkjenninger den utsettes for.

Kjell Tore Fosså, Kværner og Monika Pilz, SINTEF viser oss forskningsfunn og prosjekteksempler.

Webinaret sendes via Teams livestream og det vil bli mulighet for å komme med kommentarer og stille spørsmål i kommentarfeltet. Delta fra din egen stue eller kontor eller bli med på fellesvisning med en av Norsk Betongforenings lokale medlemsgrupper.

Påkoblingsenke til livesendingen får du i bekreftelsesmailen når du melder deg på.

MELD DEG PÅ

Kontaktperson