Til hovedinnhold

Elling Ruud Øye

Forsker

Elling Ruud Øye

Forsker

Elling Ruud Øye
Telefon: 905 40 091
Avdeling: Sjømatteknologi
Kontorsted: Trondheim

Publikasjoner og ansvarsområder

Publikasjon
https://www.sintef.no/publikasjoner/publikasjon/?pubid=CRIStin+1678430

The effect of a reduced amount of emulsifying salt on the chemical and textural properties of processed cheese was studied. Reducing the amount of emulsifying disodium phosphate salt added resulted in a slight reduction in the pH, lightness and viscosity of the processed cheese. When replacing disod...

Forfattere Mozuraityte Revilija Berget Ingunn Mahdalova Martina Grønsberg Ane Øye Elling Ruud Greiff Kirsti
År 2019
Type Tidsskriftspublikasjon
Publikasjon
https://www.sintef.no/publikasjoner/publikasjon/?pubid=CRIStin+1611909

We teach a real robot to grasp real fish, by training a virtual robot exclusively in virtual reality. Our approach implements robot imitation learning from a human supervisor in virtual reality. A deep 3D convolutional neural network computes grasps from a 3D occupancy grid obtained from depth imagi...

Forfattere Dyrstad Jonatan Sjølund Øye Elling Ruud Stahl Annette Mathiassen John Reidar Bartle
År 2018
Type Tidsskriftspublikasjon
Publikasjon
https://www.sintef.no/publikasjoner/publikasjon/?pubid=CRIStin+1561519

Despite advances in computer vision and segmentation techniques, the segmentation of food defects such as blood spots, exhibiting a high degree of randomness and biological variation in size and coloration degree, has proven to be extremely challenging and it is not successfully resolved. Therefore,...

År 2017
Type Tidsskriftspublikasjon
Publikasjon
https://www.sintef.no/publikasjoner/publikasjon/?pubid=CRIStin+1497124

Nye Molnes representerer vilje og mulighet i forhold til automatisering og kvalitetsheving for norsk fiskerinæring. Denne rapporten beskriver resultater fra forsøk gjennomført ombord på tråleren M/Tr Molnes i april 2017. Arbeidet utgjør en del av prosjektet "QuaiFi...

År 2017
Type Rapport/avhandling