Til hovedinnhold
Norsk English

Få med deg toppledersamtalen på Digital fremtid 2022

Konsernsjef i SINTEF, Alexandra Bech Gjørv (øverst til høyre) leder toppledersamtalen under konferansen Digital fremtid 2022. Der deltar (fra øverst til venstre) konsernsjef Anne Marit Panengstuen i Nortura,CEO Tove Andersen i TOMRA, konsernsjef Geir Håøy i Kongsberg Gruppen (i midten), EVP Corporate Development og Deputy CEO Lars Røsæg i Yara (nederst til venstre), president Lars Olav Grøvik i Tekna, leder for finansseksjonen i Norden hos BCG, Gustav Gotteberg, og næringsminister Jan Christian Vestre.
Skal vi klare omstillingen til en grønn industri må Norge få opp digitaliseringstempoet. På scenen under Digital fremtid i Oslo 2. november spør Alexandra Bech Gjørv i SINTEF næringsministeren hvordan vi skal få dette til.

Konsernsjef i SINTEF, Alexandra Bech Gjørv, leder panelsamtalen "Hvem akselerer det grønne og digitale skiftet i Norge – og hva gjør de?" under konferansen Digital fremtid 2022. Det ligger an til gode svar, for både næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) og noen av Norges fremste toppledere deltar.

Digitalisering er helt avgjørende for å lykkes med det grønne skiftet, men Norge henger etter våre naboland. Skal vi klare omstillingen til en grønn og digital industri må vi få opp tempoet.

Toppledere svarer om digitalisering

Det har ikke manglet på strategier og råd, men pengene uteblir. Vi spør derfor næringsministeren om hvordan han har tenkt å få opp digitaliseringstempoet for å klare den grønne omstillingen. Og hva gjør industrien selv for å realisere det grønne skiftet?

Svarene får vi fra konsernsjef Geir Håøy i Kongsberg Gruppen, CEO Tove Andersen i TOMRA, konsernsjef Anne Marit Panengstuen i Nortura, EVP Corporate Development og Deputy CEO Lars Røsæg i Yara, som alle deltar i panelsamtalen. Det gjør også leder for finansseksjonen i Norden hos BCG, Gustav Gotteberg og president Lars Olav Grøvik i Tekna.

Samler kreftene på digitalisering

Bakgrunnen for at SINTEF arrangerer konferansen Digital fremtid 2022, som holdes på The Hub i Oslo 2.november, er å samle kreftene i Norge for å kunne akselerere den grønne og digitale omstillingen. Målet er å inspirere til mer samarbeid innen digitalisering, og sammen sørge for at Norge kan bli en ledestjerne innen områder der vi har komparative fortrinn.

Hvis du skynder deg kan du fortsatt sikre deg noen billetter her.

Digital fremtid 2022 byr på lærerike panelsamtaler, spennende foredrag fra forskere og en sprudlende live podcast-innspilling. Konferansedeltakerne får møte, utenom toppnavnene som er nevnt, blant andre E24s samfunnsredaktør Torbjørn Røe Isaksen, Kimberly Mathisen fra HUB Ocean, professor Dag O. Hessen (UiO) og grunnlegger John Markus Lervik i Cognite. Deltakerne blir også oppdatert på siste nytt innen digitalisering fra forskningsfronten.

Utforsk fagområdene

Kontaktperson