Til hovedinnhold
Norsk English

Arnstein Watn skifter beite

Arnstein Watn
Foto: SINTEF Byggforsk
Arnstein Watn slutter i SINTEF og starter eget firma for å utvikle prosjektideer i skjæringspunktet mellom industri, offentlige etater og forskning.

Arnstein Watn har bakgrunn som konsulent, forsker og de siste 12 årene som leder. Han har blant annet vært en del av instituttledelsen ved SINTEF Byggforsk helt siden etableringen i 2006.

– Etter 25 fantastiske år i SINTEF er jeg nå klar for å realisere en gammel drøm, sier Arnstein Watn. – Jeg har gjennom årene i SINTEF fått muligheten til å jobbe tett med flinke fagfolk på flere fagområder, internt og eksternt. Nå ønsker jeg å bruke denne tverrfagligheten og kontaktnettet i egen virksomhet.

– Arnstein har et stort og varmt hjerte for SINTEF. Han brenner for fag, og er en stor entusiast som engasjerer mange rundt seg. Vi ser frem til et meget godt samarbeid med ham i fortsettelsen, nå i ny rolle, sier konserndirektør Hanne Rønneberg.

Arnstein Watn var en av de sentrale personene ved SINTEF under etableringen av det nye store forskningssenteret innen klimatilpasning av bygninger og infrastruktur; SFI Klima 2050. Han vil fremdeles være engasjert av SINTEF i Klima 2050.

Watn starter ny virksomhet fra 1. august 2015.

Utforsk fagområdene

Kontaktperson