Til hovedinnhold

Industrielle konsepter for refreshed-produkter av hvitfisk

Industrielle konsepter for refreshed-produkter av hvitfisk

Kategori
Fagartikkel
Sammendrag
Det skjer en betydelig teknologisk utvikling innen refreshed-produkter, dvs. produkter som er fryst, for deretter å tines og presenteres "refreshed" til forbruker. En slik prosess-håndtering byr naturligvis på mange fordeler, ikke minst knyttet til holdbarhet, svinn og økonomi. Derfor er det avgjørende at den beste teknologien utvikles slik at produsenter kan presentere produkter av ypperste kvalitet til forbruker.
Oppdragsgiver
  • Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfinansiering / 901596
Språk
Norsk
Institusjon(er)
  • SINTEF Ocean / Sjømatteknologi
År
2020
Publisert i
Norsk Sjømat
ISSN
0807-1551
Årgang
2020
Hefte nr.
2
Side(r)
30 - 31