Til hovedinnhold
Norsk English

Vurdering av mikrobielle indikatorer for hygieniserte gjødselvarer mv. av organisk opphav. Uttalelse fra Faggruppe for hygiene og smittestoffer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet

Les publikasjonen

Kategori

Rapport

Språk

Norsk

Forfatter(e)

  • Jørgen Fr Lassen
  • Lars John Hem
  • Lars Nesheim
  • Espen Rimstad
  • Lucy Robertson
  • Georg Kapperud
  • Bjørn Tore Lunestad
  • Truls Nesbakken
  • Karin Maria Nygård
  • Michael A. Tranulis
  • Morten Tryland
  • Siamak Pour Yazdankhah
  • Karl Fredrich Eckner

Institusjon(er)

  • Folkehelseinstituttet
  • Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • SINTEF Community / Kunnskapsformidling og sertifisering
  • Norsk institutt for bioøkonomi
  • Havforskningsinstituttet
  • Statens legemiddelverk
  • Veterinærinstituttet

År

2011

Forlag

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Hefte nr.

2011:08

ISBN

978-82-8259-017-4

Vis denne publikasjonen hos Cristin